söndag 2 december 2012

Vetekudde & timer

Igår när jag skulle gå och lägga mig, så värmde jag som vanligt vetekudden i micron. Men när jag kom in i köket så luktade det bränt och i micron låg vetekudden och rykte lite lätt. När jag vände på den så hade det blivit ett brännmärker på tyget och när man tog i den så knastrade det lite fint. Som att den när som helst kunde börja brinna. Så istället för att följa med mig in i sovrummet så åkte den i diskhon med massa vatten på sig..... Skitgrejer, men antar att den värmts för många gånger, för tiden var det inget fel på, 5 minuter och då brukar den va lagom varm.

Vakna sen mitt inatten av att Alice andades väldigt konstigt, försökte mej på att väcka henne, men hon sov så gott. Men sen tyckte jag att hon andades in alldeles för länge, så då väckte jag henne. Men då var det timern ute i hallen som fått spel och lät krig, så när Alice andades så lät den också, så tillsammans så lät det som Alice bara andades in och aldrig ut. Timern åkte ur jacket och jag kunde somna om.

Vaknar och det har SNÖAT igen, men idag tog jag bara småtrapporna, stora entren och rampen får vänta till imorrn eller ikväll.

10 minus och sol, en HÄRLIG dag!!

Inga kommentarer: