lördag 27 augusti 2011

Hur tänkte jag där.....

Igår kom mamsen å jag överens om att vi skulle åka in till Uppsala idag, eftersom jag jobbade till halv 3 så kände jag att det nog var bäst att sova hemma hos mamman då, annars skulle jag aldrig komma upp i tid.

Men istället för att åka BIL hem till mamma så ställer man bilen hemma och tar cykeln halv 4 på natten till mamma. Halvvägs hem så slutar ju "gatlyktorna" så då blir det ju "svartsomnatten". Men det läskiga var inte att cykla i mörkret ne det var nog att cykla förbi KYRKAN, jag ladda järnet på tramporna å kollade rakt fram hela tiden ;) Det hade varit begravning på dagen så jag var helt säker på att jag skulle se döingen om jag kolla upp på kyrkogården..... ( jag tror inte på spöken, men halv 4 på natten, halvtvaken halvtsovande så kan det mesta förvandlas till figurer)

En annan grej är att när jag inte hade lysen längre så var det mycket svårt att se var vägen tog vägen, mycket enklare att gå i mörker än att cykla. När man går så kommer inte allt så snabbt och ögonen hinner vänja sig lättare. Men hem kom jag.

Sen vart det inget uppsala ändå, vi kom fram till att det skulle bli stressigt, så tar det i veckan istället. Men kom ju upp i tid iaf. Det känns kan jag lova, känner mej lite bakfull, inte bra inte bra.

Om en timme är det dags att bege sig mot arbetet igen!!!

TID är PENGAR ;)

Inga kommentarer: