söndag 3 april 2011

Söndags promenad

Efter en natt där marskatter bråkade om nån brud & höll mej vaken, så var jag inte värst pigg när Alice skulle ut klockan 7, DÄRFÖR fick hon vänta till halv 8 när Wilma också sa till att hon behövde ut på morgonkissning. Och när chefen säger till ja då är det bara att hoppa upp ur sängen, hur gärna man än vill ligga kvar.

Efter lite VANILJyoghurt å flings, så tog jag tag i söndagsgörat, borsta monstret, Alice, gick kanoners, hon tugga på vänster hand och jag borsta henne med höger, undrar om hon gillar att bli borstad? En hel ICA kasse fick jag ihop iaf, tänkte sälja det till nå garnfabrik, vill man ha ull vill man väl ha lite newfoundlandpäls.

Wilman fick också en släng av borsten men hon gillar det ju så där va det inga problem, tills hennes tålamod tar slut då är det bara att sluta direkt, den vovven vet hur HON vill ha det å skiter fullständigt i hur jag vill ;)

Sen tog vi en promenad i skogen, tog med oss Mozart och Skrållan också. Skogen med scooterspåren och superbra skare, hade blivit en skog med massa vatten, ingen skare, scooterspåren va som bortblåsta. Och en vanlig människa kanske precis NU hade tagit det förnuftoga beslutet att vända och gå på vägen, men nejnej, jag hade ju BESTÄMT att det var skogspromenad idag, så 3km blev det med skopaddling, ramla ner i hål 150ggr, åka skridskor å dansa runt på isen MEN det var otroligt skönt ute och det är MYSIGARE att gå i skogen än på vägen alla gånger oavsett framkomlighet.




Insåg där i skogen att oavsett ras så är alla "killar" likadana, Mozart tar ingen hänsyn, sprang omkull Alice, skulle va först överallt, löft på benet där han tyckte det passa (gjorde liksom detsamma att nån av de andra hundarna stod i vägen) drog som ett as om han kom på att han skulle nånstans. MEN han hade fått fel tjej i andra änden av kopplet, för där fanns det en otroligt bestämd matte som visste hur hon ville ha det, något som killen sket fullständigt i ibörjan men som sen fick se sig besegrad, iaf för denna gången nästa gång är det samma visa igen ;)

Inga kommentarer: